Volleyklubben Vestsjælland vinder damernes DM-bronze

Volleyklubben Vestsjællands ligadamer skrev onsdag aften klubhistorie, da de efter en lang og intens maratonkamp i Brøndby VKs Stadionhal fik det afgørende point på tavlen og dermed for første gang nogensinde spillede sig til en DM-bronzemedalje.   2. DM Bronzekamp, damer: 31.03: Brøndby VK – VK Vestsjælland: 2-3 (22-25, 17-25, 26-24, 25-21, 12-15) Med en…

:

Volleyklubben Vestsjællands ligadamer skrev onsdag aften klubhistorie, da de efter en lang og intens maratonkamp i Brøndby VKs Stadionhal fik det afgørende point på tavlen og dermed for første gang nogensinde spillede sig til en DM-bronzemedalje.  

2. DM Bronzekamp, damer:

31.03: Brøndby VK – VK Vestsjælland: 2-3 (22-25, 17-25, 26-24, 25-21, 12-15)

Med en sejr på hjemmebanen i lørdags, havde VK Vestsjællands ligadamer givet sig selv de bedste forudsætninger for at indkassere en bronzemedalje til seriens andet opgør. Efter kampens andet sæt, lignede det da også en forholdsvis sikker sejr til vestsjællænderne, men der skulle gå lidt endnu, før de kunne hænge bronzemedaljerne om halsen.

I et nervepirrende tredje sæt viste Brøndby VK nemlig, at de ikke havde tænkt sig at opgive medaljerne uden kamp, og sættet blev afgjort med mindst mulig margin til Brøndbys fordel. Herefter indkasserede Brøndby endnu et sæt, og kampen var dermed pludselig helt åben igen. Femte sæt blev mindst lige så spændende, og holdene fulgtes tæt. Dog tog VK Vestsjælland til sidst en slutspurt på 3 point og nappede dermed sættet, kampen og bronzemedaljerne.

Det er første gang nogensinde, at VK Vestsjælland vinder en DM-medalje.

Kampens topscorer blev Oriana Guerrero, VK Vestsjælland (22 point)