Stabilitet hos Team Køge Volley skal sikre medaljen

Mens mange hold har haft gang i svingdøren hen over sommeren, spiller de hos Team Køges ligakvinder stort set med samme trup som i den forgangne sæson, bl.a. bestående af en dedikeret kerne af spillere, der har været på holdet siden klubbens debut i Volleyligaen i 2013/14. I år har klubben taget hul på 9.…

:

Mens mange hold har haft gang i svingdøren hen over sommeren, spiller de hos Team Køges ligakvinder stort set med samme trup som i den forgangne sæson, bl.a. bestående af en dedikeret kerne af spillere, der har været på holdet siden klubbens debut i Volleyligaen i 2013/14.

I år har klubben taget hul på 9. sæson i Volleyligaen, hvor bedste resultat hidtil har været en 4. plads – selvom de flere gange har været yderst tæt på at nappe bronzemedaljen. Bronzemedaljer blev det dog til i forrige sæsons Pokalturnering, hvilket blev klubbens første medaljer på seniorsiden.

Nu jagter Team Køge Volley deres første medalje i Volleyligaen, og med et stærkt sammentømret hold samt den faste mand ved roret, cheftræner Sven Brix, og erfarne Jens Bang som assistent træner, er det måske netop stabilitet og erfaring, der kan gøre forskellen i kampen om medaljerne.

– Cheftræner, Sven Brix: ”Vi er glade og stolte over at kunne fortsætte denne sæson med en næsten uændret trup. Det er et privilegium, som ikke er mange hold forundt. Vi er også glade for tilgangen fra Katrine Lundberg, som har masser af erfaring fra Volleyligaen og ungdomslandsholdet. Hun har valgt at prøve sine evner af som hæver, hvilket betyder rigtig meget for vores træningsmiljø og muligheder i kamp”.
”Vi håber meget at kunne blande os i medaljekampen, men mange hold har skiftet meget ud, så det er svært at spå om hvem, der kommer til at stå stærkest når det gælder”.

Dem skal du holde øje med:

– Emma Stevsnborg: Diagonal. En stor pointsluger, der på sine gode dage er farlig for enhver modstander

– Emma Brix: Anfører, hæver og holdets motor. En af de mest rutinerede spillere i Volleyligaen

– Katrine Strøbæk: Hurtig og dygtig centerspiller. En af ligaens mest effektive angribere og blokadespillere

 Truppen:

* tilgange i sæson 21/22

Hæver
#1 Emma Brix
#6 Katrine Lundberg*

Kant
#2 Nadja Michelle Kristensen*
#4 Laura Brix
#12 Klara Brix
#13 Freja Helga Hentze
#17 Sara Ouzer Mortensen

Diagonal
#11 Emma Stevnsborg

Center
#3 Emma Louise Hesselholt
#7 Katrine Merrild Strøbæk
#16 Emma Forsingdal Dalsgaard

Libero
#8 Nanna Kaarde Hansen
#14 Clara Christensen Vieira

Afgange fra forrige sæson:
Ditte Bak Espersen (Træner med holdet, men spiller kampe for 2. holdet)