Sådan spilles Volleyligaens grundspil færdigt

Volleyball Danmarks bestyrelse har efter møde med dame- og herreklubberne og på indstilling fra Turneringsudvalget besluttet at justere i damernes grundspil samt indføre kvartfinaler. Corora-restriktioner og hensyn i forbindelse hermed præger i den grad afviklingen af Volleyligaen i denne sæson. Derfor har Volleyball Danmarks bestyrelse valgt at justere i afviklingen af grundspil samt kvartfinaler med…

:

Volleyball Danmarks bestyrelse har efter møde med dame- og herreklubberne og på indstilling fra Turneringsudvalget besluttet at justere i damernes grundspil samt indføre kvartfinaler.

Corora-restriktioner og hensyn i forbindelse hermed præger i den grad afviklingen af Volleyligaen i denne sæson. Derfor har Volleyball Danmarks bestyrelse valgt at justere i afviklingen af grundspil samt kvartfinaler med respekt for både de sportslige og sundhedsmæssige aspekter.

Det er vigtigt at prioritere, at grundspillet i Volleyligaen spilles færdigt, så alle hold møder hinanden lige mange gange.

Derfor er det besluttet, at damernes grundspil ændres, så alle hold mødes to gange i grundspillet mod tre gange som oprindelig planlagt.

Herudover indføres der kvartfinaler, hvor:

– Nr. 1 er direkte kvalificeret til semifinalerne
– Nr. 2 møder nr. 7
– Nr. 3 møder nr. 6
– Nr. 4 møder nr. 5

Herrernes grundspil og slutspil fortsætter uændret.

Klik her for at se programmet for damernes Volleyliga

Klik her for at se programmet for herrernes Volleyliga

Kvartfinaler – Damer
Såfremt grundspillet kan afsluttes 7. februar 2021 for damernes vedkommende, vil kvartfinalerne blive spillet således:

1. Kamp 13-14. februar
2. Kamp 20-21. februar
Evt. 3. kamp 23-24. februar

Kvartfinaler – Herrer
Såfremt grundspillet kan afsluttes 21. februar 2021 for herrernes vedkommende, vil kvartfinalerne blive spillet således:

1. Kamp 2-4. marts
2. Kamp 6-7. marts
Evt. 3. kamp 9-11. marts