Peter Trolle Bonnesen indstiller karrieren

Herreandsholdets og Gentofte Volleys Peter Trolle Bonnesen har valgt at indstille sin aktive karriere. En række tilbagevendende skader har gjort, at den 26-årige diagonalspiller ikke længere kan spille volleyball på højt internationalt niveau, hvorfor han nu må sige stop.  ”Det har været en hård beslutning at skulle indstille min volleyballkarriere, men skadeomfanget er ganske simpelt…

:

Herreandsholdets og Gentofte Volleys Peter Trolle Bonnesen har valgt at indstille sin aktive karriere. En række tilbagevendende skader har gjort, at den 26-årige diagonalspiller ikke længere kan spille volleyball på højt internationalt niveau, hvorfor han nu må sige stop. 

”Det har været en hård beslutning at skulle indstille min volleyballkarriere, men skadeomfanget er ganske simpelt blevet for stort. Det er ærgerligt at være i en situation, hvor valget om at stoppe ikke har været mit eget men en nødvendighed. Jeg vil gerne takke alle de mange spillere, trænere og frivillige, som jeg har været i kontakt med på min volleyballrejse. Det har været et stort privilegium at få lov til at forfølge mine ambitioner inden for sporten. Jeg vil gerne ønske A-landsholdet, Gentofte Volley og alle mine konkurrenter al held og lykke fremover – Jeg bliver nu den største supporter fra sidelinjen.” udtaler Peter Trolle Bonnesen.

Peter Trolle Bonnesen startede til volleyball som 7-årig i Birkerød Volleyball Klub. Som 10-årig skiftede han til Gentofte Volley, hvor han har slået sine folder lige siden, kun med et enkelt afbræk fra 2012-2015, hvor han som professionel spillede for tyske VFB Friedrichshafen og franske Narbonne. Undervejs er det blevet til 60 U-landskampe og 129 A-landskampe for den tårnhøje diagonal, som bl.a. var med da Danmark i 2012 spillede U20 EM på hjemmebane, ved EM i 2013, hvor Danmark spillede sig i 1/8-finalen, og i 2017, hvor Danmark spillede European League Final Four på hjemmebane.

Vi takker Peter Trolle Bonnesen for sine mange års indsats for dansk volley.