Optakt uge 7: Kvartfinalegyser og grundspilsafgørelse

Der venter fuld spænding i weekendens kampe hos både damernes- og herrernes Volleyliga. Hos damerne er det i weekenden, at kvartfinale nummer to bliver spillet. I kvartfinaleserien spilles der bedst af tre kampe, så det er potentielt de sidste kvartfinaler hos damerne, som spilles i weekenden. Damer: 20-02-2021 – 13.00: ASV Elite vs. Gentofte Volley…

:

Der venter fuld spænding i weekendens kampe hos både damernes- og herrernes Volleyliga.

Hos damerne er det i weekenden, at kvartfinale nummer to bliver spillet. I kvartfinaleserien spilles der bedst af tre kampe, så det er potentielt de sidste kvartfinaler hos damerne, som spilles i weekenden.

Damer:

20-02-2021 – 13.00: ASV Elite vs. Gentofte Volley (Gl. Stadionhal, Aarhus)

Den første kvartfinale blev vundet af Gentofte Volley hjemme i Kildeskovshallen, så det kræver en hjemmesejr, hvis kvartfinaleserien skal ud i en tredje og afgørende duel.

20-02-2021 – 14.00: Team Køge Volley vs. Brøndby VK (Spar Nord Arena, Køge)

Team Køge Volley i weekendens kvartfinale sin første kamp i den nye hal, Spar Nord Arena. Det er en kamp, hvor Køge-spillerne er pisket til en sejr, hvis de skal holde liv i deres medaljedrømme. Brøndby VK vandt overbevisende første opgør med 3-0.

De forsvarende mestre, Holte IF, og VK Vestsjælland er begge klar til semifinaler.

Følg damernes Volleyliga her.

Herrer:

I herrernes Volleyliga venter der i weekenden den sidste grundspilsrunde inden kvartfinalerne serves i gang.

20-02-2021 – 14.00: BK Marienlyst vs. Hvidovre VK (Marienlyst Centeret hal 1)
20-02-2021 – 16.15: Aalborg Volleyball vs. VK Vestsjælland (Aalborg stadionhal)
21-02-2021 – 15.00: Nordenskov UIF vs. Gentofte Volley (Helle hallen)

Allerede før sidste runde ligger det fast, at Gentofte Volley bliver suveræn nummer et i grundspillet og fynske Middelfart VK har sikret sig andenpladsen. Derfor er de to kommende pokalfinalister klar til kvartfinaler.

Følg herrernes Volleyliga her.

Følg med på den nye version af Volley TV, hvor Volleyliga-klubberne selv står for streamingen af kampe fra landets bedste række med udstyr, der fast er monteret i hallerne