Optakt uge 44: Halloweengys venter i Volleyligaen

Den sidste oktoberdag og første novemberdag byder på fem fights i Volleyligaen. Der er fuld plade på streamingen af kampe på Volley TV. Få et overblik over alle ugens kampe her og læs mere om ugens udvalgte. KAMPPROGRAM – Volleyliga uge 44 Damer: 31.10.20 – 14:00: Team Køge – ASV Elite (streames på Volley TV)…

:

Den sidste oktoberdag og første novemberdag byder på fem fights i Volleyligaen. Der er fuld plade på streamingen af kampe på Volley TV. Få et overblik over alle ugens kampe her og læs mere om ugens udvalgte.

KAMPPROGRAM – Volleyliga uge 44

Damer:
31.10.20 – 14:00: Team Køge – ASV Elite (streames på Volley TV)

Ugens udvalgte: Der er dømt topopgør og ægte Halloweengys, når Volleyligaens nr. 2 Team Køge krydser klinger med nr. 3 ASV Elite. Hjemmeholdet har to sejre efter to kampe, mens udeholdet er noteret for en enkelt sejr. Kan jyderne hente en sejr på udebane, vil de overtage 2. pladsen i Volleyligaen.  

01.11.20 – 14:30: Amager VK – Brøndby VK (streames på Volley TV)

Følg damernes Volleyliga her.

Herrer:
01.11.20 – 12:00: Amager VK – Middelfart VK (streames på Volley TV)
01.11.20 – 13:00: ASV Elite – BK Marienlyst (streames på Volley TV)
01.11.20 – 15:00: Hvidovre VK – Aalborg Volleyball (streames på Volley TV)

Ugens udvalgte: Der er dømt bundbrag i søndagens første opgør hos herrerne, når nummer chok Amager VK byder Middelfart på næstsidste pladsen op til dans. Begge mandskaber har 0 point på kontoen efter hhv. to kampe for sjællænderne og én kamp for fynboerne. Hvem får sat de første point ind på kontoen? Se med søndag.  

Følg herrernes Volleyliga her.

I denne uge streames der fem kampe på den nye version af Volley TV, hvor Volleyliga-klubberne selv står for streamingen af kampe fra landets bedste række med udstyr, der fast er monteret i hallerne. På sigt vil Volley TV komme til at streame samtlige kampe fra Volleyligaen.