Optakt uge 43: Klassiker venter i weekenden

Weekenden byder på fire Volleyligakampe i det, der er ligaens 4. spilleuge. Der er fuld plade på streamingen af kampe på Volley TV. Få et overblik over alle ugens kampe her og læs mere om ugens udvalgte. KAMPPROGRAM – Volleyliga uge 43 Damer: 25.10.20 – 14:00: Holte IF – Brøndby VK (streames på Volley TV)…

:

Weekenden byder på fire Volleyligakampe i det, der er ligaens 4. spilleuge. Der er fuld plade på streamingen af kampe på Volley TV. Få et overblik over alle ugens kampe her og læs mere om ugens udvalgte.

KAMPPROGRAM – Volleyliga uge 43

Damer:
25.10.20 – 14:00: Holte IF – Brøndby VK (streames på Volley TV)

Ugens udvalgte: En decideret klassiker i dansk damevolley gennem det sidste årti, hvor Holte og Brøndby har fordelt guld og sølv imellem sig i alle sæsoner med en enkelt undtagelse. I denne sæson er Holte kommet bragende fra start med to sejre i to kampe, mens Brøndby er kommet anderledes skidt fra start med to nederlag i lige så mange kampe. Ét er dog sikkert, og det er, at intet er givet på forhånd, når disse to hold står over for hinanden indenfor de optegnede streger.   

Følg damernes Volleyliga her.

Herrer:
24.10.20 – 14:00: BK Marienlyst – Aalborg Volleyball (streames på Volley TV)
24.10.20 – 16:00: ASV Elite – Hvidovre VK (streames på Volley TV)
25.10. 20 – 13:00: Nordenskov UIF – Amager VK (streames på Volley TV)

Ugens udvalgte: Sidste sæsons sølvvindere Nordenskov byder Amager op til dans denne søndag. Hjemmeholdet har en sejr på kontoen efter en kamp, mens udeholdet efter deres første kamp stadig er pointløse. Spørgsmålet er, om Amager kan drille favoritter fra Nordenskov?

Følg herrernes Volleyliga her.

I denne uge streames der to kampe på den nye version af Volley TV, hvor Volleyliga-klubberne selv står for streamingen af kampe fra landets bedste række med udstyr, der fast er monteret i hallerne. På sigt vil Volley TV komme til at streame samtlige kampe fra Volleyligaen.