Optakt uge 43: Bundopgør kan blive skæbnekamp

Da mange af Volleyligaens unge talenter i denne weekend er draget til Finland for at repræsentere Danmark ved U19 NEVZA-mesterskaberne, er uge 43 endnu en stille uge i Volleyligaen. Heldigvis er der stadig tre opgør i herrernes Volleyliga til din weekend. Se her hvem, der skal i aktion og læs mere om ugens udvalgte. KAMPPROGRAM…

:

Da mange af Volleyligaens unge talenter i denne weekend er draget til Finland for at repræsentere Danmark ved U19 NEVZA-mesterskaberne, er uge 43 endnu en stille uge i Volleyligaen. Heldigvis er der stadig tre opgør i herrernes Volleyliga til din weekend. Se her hvem, der skal i aktion og læs mere om ugens udvalgte.

KAMPPROGRAM – Volleyliga uge 43
Herrer:
26.10.19 – 15:00: BK Marienlyst – Ishøj Volley
26.10.19 – 16:00: Aalborg Volleyball – Amager VK

Ugens udvalgte: Der venter os lidt af en bundgyser i Nordjylland, når Volleyligaens nuværende nr. 10, Aalborg Volleyball, tager imod nr. 8, Amager VK. Der skal nemlig kæmpes om de vigtige point, der potentielt kan sikre en 8. plads ved grundspillets slutning og dermed adgangen til kvartfinalerne. Amager VK har overhånden, da de har en sejr over VK Vestsjælland med i bagagen, men mon ikke et sejrshungrende Aalborg mandskab med hjemmebanefordel kan bide fra sig?

27.10.19 – 15:00: Hvidovre VK – ASV Elite

Følg herrernes Volleyliga her