Optakt uge 42: To søndagsopgør til din efterårsferie

Uge 42 betyder efterårsferie for rigtig mange, og i Volleyligaen er det da også en stille uge. Heldigvis bliver vi ikke helt snydt. Søndag bliver der nemlig spillet to kampe i herrernes Volleyliga – se hvem der skal i aktion her og læs mere om ugens udvalgte kamp. KAMPPROGRAM – Volleyliga uge 42 Herrer: 20.10.19 –…

:

Uge 42 betyder efterårsferie for rigtig mange, og i Volleyligaen er det da også en stille uge. Heldigvis bliver vi ikke helt snydt. Søndag bliver der nemlig spillet to kampe i herrernes Volleyliga – se hvem der skal i aktion her og læs mere om ugens udvalgte kamp.

KAMPPROGRAM – Volleyliga uge 42

Herrer:
20.10.19 – 15:00: BK Marienlyst – Aalborg Volleyball
20.10.19 – 15:00: Nordenskov UIF – VK Vestsjælland

Ugens udvalgte: Volleyligaens nuværende 2’er og 3’er krydser klinger i det ene af kun to opgør i denne uge. Nordenskov UIF har haft en forrygende start på sæsonen og er stadig ubesejret efter fire kampe, og de må derfor nok påtage sig favoritværdigheden til dette opgør på deres hjemmebane i Helle Hallen. Man kan dog aldrig afskrive VK Vestsjælland, og det bliver spændende at se, om der bliver rykket om i tabellen efter kampen.

Følg herrernes Volleyliga her