Optakt uge 42: Ren herrefight i efterårsferien

I morgen tages der hul på 3. uge af Volleyligaen, og i denne efterårsferierunde er det udelukkende herreholdene, der skal i aktion. Alle hold i denne spillerunde går ind til deres sæsonpremiere. Få et overblik over alle ugens kampe her og læs mere om ugens udvalgte. KAMPPROGRAM – Volleyliga uge 42 Herrer: 17.10.20 – 14:00:…

:

I morgen tages der hul på 3. uge af Volleyligaen, og i denne efterårsferierunde er det udelukkende herreholdene, der skal i aktion. Alle hold i denne spillerunde går ind til deres sæsonpremiere. Få et overblik over alle ugens kampe her og læs mere om ugens udvalgte.

KAMPPROGRAM – Volleyliga uge 42
Herrer:
17.10.20 – 14:00: Amager VK – Aalborg Volleyball (streames på Volley TV)
17.10.20 – 15:00: Gentofte Volley – Middelfart VK
18.10.20 – 15:00: Nordenskov UIF – BK Marienlyst (streames på Volley TV)

Ugens udvalgte: Både Nordenskov og Marienlyst har haft godt gang i svingdøren op til denne sæson. Sydvestjyderne har foruden en ny træner otte nye spillere på holdkortet, mens fynboerne har ni navne i truppen. Hvem der har fået spillet de mange nye spillere bedst sammen til sæsonens første styrkeprøve med point på spil, får vi at se søndag eftermiddag.

Følg herrernes Volleyliga her.

I denne uge streames der to kampe på den nye version af Volley TV, hvor Volleyliga-klubberne selv står for streamingen af kampe fra landets bedste række med udstyr, der fast er monteret i hallerne. På sigt vil Volley TV komme til at streame samtlige kampe fra Volleyligaen.