Optakt uge 39: Volleyligapremiere på SPORT LIVE

Nu kommer der for alvor gang i Volleyligaen! Uge 39 kickstartes med Volleyligapremiere på SPORT LIVE og byder på hele 8 spændende opgør i løbet af ugen, hvor vi også får gang i kvindernes række. Fingerslagene er støvet af, modtagningen er rettet ind og angrebsarmen er kommet op i omdrejninger – nu starter sæsonen i…

:

Nu kommer der for alvor gang i Volleyligaen! Uge 39 kickstartes med Volleyligapremiere på SPORT LIVE og byder på hele 8 spændende opgør i løbet af ugen, hvor vi også får gang i kvindernes række.

Fingerslagene er støvet af, modtagningen er rettet ind og angrebsarmen er kommet op i omdrejninger – nu starter sæsonen i Volleyligaen for alvor. Størstedelen af Volleyligaens hold skal for første gang i aktion i denne uge, og for mange er det således også første officielle kamp i snart 6 måneder. Samtidig kan vi se frem til en fantastisk premiere, nemlig den første mandagskamp på sportskanalen SPORT LIVE.

Mandagskampen på SPORT LIVE

27.09. – 19:00: Marienlyst-Fortuna – Hvidovre VK 

Volleyligaen får mandag aften danmarkspremiere på sportskanalen SPORT LIVE, der som første kamp viser opgøret mellem Marienlyst-Fortuna og Hvidovre VK i herrernes række.

De to traditionsrige Odenseklubber, Fortuna Odense Volley og Boldklubben Marienlyst er hen over sommeren fusioneret i et holdfællesskab på herresiden, som nu hedder Marienlyst-Fortuna. Holdseddelen tæller mange af de samme spillere fra BK Marienlysts trup den forgangne sæson, mens der er kommet nye trænerkræfter til i form af australske Martin Collin som head coach.

Hos Hvidovre VK er det stadigvæk head coach Joakim Larsen, der styrer tropperne. Truppen har dog gennemgået en del ændringer fra sidste sæson, og der er kommet nye danske og udenlandske spillere på holdet.

De to hold tørner sammen kl. 19:00 i Marienlyst Centrets Hal og sendes direkte på SPORT LIVE – (Sådan får du SPORT LIVE)

  

UGENS KAMPE

Volleyliga herrer >>

27.09. – 19:00: Marienlyst-Fortuna – Hvidovre VK (Se med på SPORT LIVE)

01.10 – 19:15: VK Vestsjælland – Marienlyst-Fortuna

02.10 – 13:00: Hvidovre VK – Middelfart VK

02.10 – 15:30: Gentofte Volley – Nordenskov UIF

03.10 – 12:30: Amager VK – Ikast KFUM

Volleyliga damer >>

02.10 – 13:30: Gentofte Volley – Team Køge

02.10 – 14:00: DHV Odense – Brøndby VK

03.10 – 10:00: Amager VK – Holte IF

Følg alle kampe i Volleyligaen på Volley TV.

sammen er vi stærkere