Optakt: Gentofte Volley og Middelfart VK forventer intenst kapløb om Danmarksmesterskabet

Der er lagt i kakkelovnen til en nervepirrende finaleserie, når Middelfart VK og Gentofte Volley skyder sæsonens Volleyliga herrefinale i gang lørdag den 09. april kl. 16:30. Skal man dømme ud fra de to seneste opgør mellem de to finalehold, kan sæsonens finaleserie og kapløbet om Danmarksmesterskabet meget vel gå hen og blive en tæt…

:

Der er lagt i kakkelovnen til en nervepirrende finaleserie, når Middelfart VK og Gentofte Volley skyder sæsonens Volleyliga herrefinale i gang lørdag den 09. april kl. 16:30.

Skal man dømme ud fra de to seneste opgør mellem de to finalehold, kan sæsonens finaleserie og kapløbet om Danmarksmesterskabet meget vel gå hen og blive en tæt affære. De seneste to kampe mellem Middelfart VK og Gentofte Volley har nemlig været nervepirrende fem-sættere, med hver sin vinder. Alt kan derfor ske, når de to hold mødes igen – denne gang i en DM-finale.

Gentofte Volley kan med en sejr vinde sit femte Danmarksmesterskab i streg – og 10. i alt. Men cheftræner Ibrahim Alievski forventer ikke en let vej til toppen af podiet.

– ”Jeg forventer et tæt finaleforløb. Vi kender efterhånden hinanden rigtigt godt, og det bliver svært at gøre noget på et taktisk niveau, som Middelfart ikke kommer til at være forberedte på”, fortæller han og fortsætter:

– ”Vores styrke ligger i bredden på vores trup, som vi har udnyttet gennem hele sæsonen. Som et resultat har vi kunnet træne godt, og jeg har som træner haft mange muligheder for at spille forskellige opstillinger. Men en sejr kræver stadig, at vi er aggressive i alle spillets facetter – og dét bliver et af vores primære fokuspunkter for finaleserien”, afslutter Alievski.

Hos Middelfart VK er cheftræner Martin Ølgaard Stenderup heller ikke i tvivl om, at der venter holdet en svær opgave mod de forsvarende Danmarksmestre.

– ”På mange måder ligner vi hinanden i den måde, vi gerne vil spille på. Vi har i Middelfart måske nogle lidt mere fysiske spillere, hvor Gentofte kan spille med mere kontrol,” forklarer han og tilføjer:

– ”Begge hold ved, at vi står med gode muligheder for at blive danske mestre. Så der bliver kamp til det sidste. Det bliver derfor vigtigt for os, at vi fokuserer på en kamp af gangen og hele tiden forventer, at vi skal kæmpe for hver bold”, afslutter Stenderup.

Sidste gang Middelfart VK kunne kalde sig Danmarksmestre var for 10 år siden i 2012, hvor det netop var Gentofte Volley, de vandt over.

Volleyliga Finaler, Herrer:
Serien spilles som bedst af fem kampe:

09.04 kl. 16:30: Middelfart VK – Gentofte Volley (Lillebæltshallen)
14.04 kl. 14:00: Gentofte Volley – Middelfart VK (Kildeskovshallen)
18.04 kl. 18:00: Middelfart VK – Gentofte Volley (Lillebæltshallen)
25.04. kl. 19:30: Gentofte Volley – Middelfart VK (Kildeskovshallen)
27.04. kl. 19:30: Middelfart VK – Gentofte Volley (Lillebæltshallen)

Følg alle kampe på www.volleytv.dk