Mandagskampen på SPORT LIVE: Dobbeltbrag i Dalumhallen

Der er dobbelt op på Volleyligakampe mandag den 11. oktober, når det bedste dame- og herrehold fra DHV Odense skal prøve kræfter med henholdsvis de regerende Danmarksmestre fra Holte IF og de siddende Pokalmestre fra Middelfart VK i Dalumhallen. SPORT LIVE er på pletten og viser begge kampe LIVE på kanalen. Der venter de to…

:

Der er dobbelt op på Volleyligakampe mandag den 11. oktober, når det bedste dame- og herrehold fra DHV Odense skal prøve kræfter med henholdsvis de regerende Danmarksmestre fra Holte IF og de siddende Pokalmestre fra Middelfart VK i Dalumhallen. SPORT LIVE er på pletten og viser begge kampe LIVE på kanalen.

Der venter de to fynske oprykkerhold fra DHV Odense lidt af en opgave mod storfavoritterne fra Holte IF (kvinder) og Middelfart VK (herrer). Men overraskelsen ligger og lurer, og i Davids kamp mod Goliat kan et par småsten og grus i maskineriet som bekendt tippe magtforholdene. Vi glæder os til at følge med i hallen og på SPORT LIVE.

Volleyligaen Damer

11.10 – 19:00: DHV Odense – Holte IF
Oprykkerne fra DHV Odense er de klare ’underdogs’ i mødet med de regerende mestre fra Holte IF – en rolle, der passer fynboerne ganske godt.

– Cheftræner DHV Odense, Marieke Brinck: ”Vi nyder, at Holte er favoritter, så vi kan spille frit, og vi kommer til at glæde os over alle de bolde, vi vinder. Efter en lang Corona-pause i 1. divisionen er vi yderst kampsultne, og vi glæder os til at spille kamp i Dalumhallen igen. Spillerne er tændte og klar fra start.”

Trods DHV Odenses unge trup, har en del af spillerne stadig meget erfaring fra Volleyligaen, bl.a. kantspilleren Christina Trasbo Michaelsen, som er holdets anfører til kampen mandag aften. Christina spillede på Fortuna Odenses Ligahold for nogle sæsoner siden, men har været væk fra den bedste række et stykke tid.

– ”Det er fedt at være i gang igen. Jeg har savnet spillet, fællesskabet og energien til både træning og kampe. På trods af, at vi er et helt nyt hold, har vi et stærkt fællesskab og kæmper for alle bolde, så vi skal nok gøre det svært for Holte. Og så ser jeg frem til at vise en masse god volleyball for vores tilskuere i Dalumhallen.” udtaler hun.

Netop tilskuere og hjemmebanefordel er også i fokus hos gæsterne fra Holte IF, der forbereder sig på en svær udekamp.

– Cheftræner Holte IF, Sven Erik Borch Lauridsen: ”Vi forventer en svær kamp i en hal med masser af opbakning til hjemmeholdet, og nogle unge kræfter, der kæmper en vis del ud af bukserne på alle bolde. Så vi går minutiøst til vores forberedelse som sædvanligt, og eftersom at vi endnu er meget tidligt i sæsonen, sætter vi mest fokus på de ting vi kan kontrollere på vores egen side.”

Volleyliga herrer:

11.10 – 20:30: DHV Odense – Middelfart VK
Efter kvindernes opgør venter endnu en dyst i Volleyligaen, hvor DHV Odenses unge trup skal op imod de klare favoritter, Middelfart VK.

– Cheftræner DHV Odense, Dennis Spile Hansen: ”Vi får en rigtig hård start imod hvad, der er ligner en kommende mesterskabsfavorit fra Middelfart. Vi er et ungt hold, men vi er samtidig fremtidens hold, så det bliver meget spændende for os at måle os med et af landets bedste hold for at se, hvor langt vi er i vores proces. Vi går ydmygt til opgaven, men vi er også bevidste om egne evner.”

– ”Vi håber og tror på, at vi kan presse Middelfart. Det store spørgsmål bliver i hvor lange perioder, vi kan gøre det. Vi arbejder hårdt på at blive dygtige til at få vendt selv de små chancer til point muligheder. Og så håber vi naturligvis, at Dalumhallen fyldt med tilskuere på lægterne, kan blive til ’Fort Dalum’, hvor alle klubber “frygter” at komme og spille.” afslutter Hansen.

Hos Middelfart VK bliver fokus på egen side af nettet for at få sammenspillet på plads med en del udenlandske spillere i truppen. Sidste sæsons MVP i Volleyligaen, Irvan Singh Brar, er dog stadig at finde på Middelfarts roster, hvilket i den grad er en fordel for klubben.

– Cheftræner Martin Ølgaard Stenderup: ”Vi har stadig fuldt fokus på at spille holdet sammen, og da vi havde en del spillere, der endnu ikke måtte spille til vores første kamp i Hvidovre, mangler vi stadig at se, hvordan vi kan spille med vores bedste opstilling.”

– ”Det er selvfølgelig en stor styrke, at vi har en spiller som Irvan tilbage i denne sæson. Han spiller ikke kun en væsentlig rolle i angrebet, men giver os også den fordel at vi har de samme tre personer i modtagningen som sidste sæson. Men også ude på banen har han været vigtig, da han kan introducere Danmark, vores kultur og klub for vores andre udenlandske spillere.” afslutter Stenderup.

Volleyball Danmark har i sæson 21/22 indgået et samarbejde med sportskanalen SPORT LIVE, som kommer til at sende udvalgte mandagskampe i Volleyligaen direkte ud til 500.000+ husstande! Læs mere om SPORT LIVE og hvordan du får adgang til kanalen.