Mandagskamp på SPORT LIVE: Volleyligaen ruller atter ud på TV med aarhusiansk dobbeltbrag

Efter tre ugers pause vender SPORT LIVE endelig tilbage med mandagskampe fra Danmarks bedste volleyballrækker, når ASV Elite byder op til dobbeltbrag i Gl. Stadionhallen i Aarhus. Volleyligaens uge 48 bliver servet i gang i Gl. Stadionhallen, hvor damerne fra ASV Elite indleder dobbeltbraget i Aarhus med besøg af DHV Odense. Senere på aftenen er…

:

Efter tre ugers pause vender SPORT LIVE endelig tilbage med mandagskampe fra Danmarks bedste volleyballrækker, når ASV Elite byder op til dobbeltbrag i Gl. Stadionhallen i Aarhus.

Volleyligaens uge 48 bliver servet i gang i Gl. Stadionhallen, hvor damerne fra ASV Elite indleder dobbeltbraget i Aarhus med besøg af DHV Odense. Senere på aftenen er det så herrerne fra ASV Elite, der skal i kampaktion, og her venter Ikast KFUM på den anden side af nettet.

For ASV Elite-damerne er mandagskampen blot sæsonens femte kamp, og når gæsterne fra det fynske træder ind i Gl. Stadionhallen, er det med stor respekt fra hjemmeholdets anfører, Emilie Stenholt Krogh.

– ”Jeg forventer en svær, jævnbyrdig og sjov kamp. Det er første gang, at vi skal møde DHV Odense, udover en enkelt træningskamp, og de har vist gode takter i deres foregående kampe. Så jeg forventer, at vi møder et hold, som kommer bragende derudaf med 100 kilometer i timen, og vi skal derfor være super skarpe og holde vores aftaler, hvis vi skal komme fra opgøret med en sejr,” fortæller Emilie forud for opgøret.

Damerne fra ASV Elite har fået en svær start på sæsonen, men anføreren håber, at holdet med hjemmebanen i Gl. Stadionhallen og publikum i ryggen kan hente anden sejr i sæsonen.

– ”Vi er et af de hold i ligaen, som har flest tilskuere på tribunerne, og det er også derfor, at vi kalder Gl. Stadionhallen, Danmarks bedste hjemmebane. Det er altid fedt at have tilskuerne i ryggen, når vi går ind til en kamp og vi sætter utrolig meget pris på alle dem, som gang på gang hepper med fra lægterne,” italesætter hun, men tilføjer,

”Men når det så er sagt, så er vores egen banehalvdel altid 9X9 meter, og vi vil altid bestræbe os på at gøre det samme lige meget, hvor vi står henne. For i sidste ende vil sejren gå til det hold, som spiller klogest, holder aftalerne og er gode, når de gælder, hvilket jeg håber hjemmebanefordelen kan hjælpe os et skridt tættere på,” afslutter Emilie.

Klubkollegaen, Mads Qvist, som er anfører for herreholdet, ser ligeledes frem til dobbeltbraget i Gl. Stadionhallen, og håber stærkt på en bedre resultat end, hvad holdet præsterede i sidste SPORT LIVE-kamp (red. hvor ASV Elites ligaherrer tabte 3-0 på udebane til VK Vestsjælland).

– ”Forhåbentligt kommer der en masse mennesker i hallen, så vi kan få skabt en god stemning på mandag. Vi glæder os selvfølgelig til endnu en TV-kamp, men er også alle opsatte på at vise, at vores præstation i sidste TV-opgør ikke er vores vanlige niveau,” pointerer Mads og tilføjer,
”Hvis vi skal nå vores målsætning, er kampen mod Ikast KFUM en kamp, som vi skal vinde. Så vi skal være klar i hovederne, spille disciplineret, og sørge for at få lukket ned for nogle af de unge profiler,” afslutter anføreren.

Se med fra klokken 19.00, når damerne fra ASV Elite og DHV Odense indleder Volleyligaens uge 48 og SPORT LIVE sender dobbeltbraget fra Aarhus.

Volleyball Danmark har i sæson 21/22 indgået et samarbejde med sportskanalen SPORT LIVE, som kommer til at sende udvalgte mandagskampe i Volleyligaen direkte ud til 500.000+ husstande! Læs mere om SPORT LIVE og hvordan du får adgang til kanalen.