Mandagskamp på SPORT LIVE: Ugens TV-kamp bliver en direkte generalprøve på FINAL4-semifinale

Når Brøndby VK byder Team Køge Volley velkommen i ugens SPORT LIVE-opgør bliver det en direkte generalprøve på fredagens semifinale i FINAL4. Intet mindre end to gange på under en uge skal de to hold stå på hver sin side af nettet og kæmpe om sejren. Mens det i morgendagens opgør gælder point i ligaen,…

:

Når Brøndby VK byder Team Køge Volley velkommen i ugens SPORT LIVE-opgør bliver det en direkte generalprøve på fredagens semifinale i FINAL4.

Intet mindre end to gange på under en uge skal de to hold stå på hver sin side af nettet og kæmpe om sejren. Mens det i morgendagens opgør gælder point i ligaen, betyder en sejr i fredagens opgør en direkte billet til FINAL4-finalen. I ligaregi har de allerede mødt hinanden to gange, og har er det altså blevet en dobbeltsejr til de gule og blå, og anfører Mette Breuning håber og tror, at holdet kan bevare den gode sejrsstime mod Team Køge Volley:

– “Vi skal være tålmodige gennem hele kampen. Team Køge Volley er rigtig gode til at holde bolden i spil, og derfor forventer vi også nogle lange dueller. Derudover plejer Køge også at lægge et stabilt servepres, så vi skal være “på” fra starten i modtagningen, så er jeg sikker på resten nok skal komme,” fortæller Mette inden opgøret.

Sidst de to hold mødtes i ligaen blev det en 1-3 sejr til Brøndby VK – et resultat, der ifølge Emma Brix, anfører hos Team Køge Volley, har flyttet holdet inden mandagens opgør:

– “I sidste kamp mod Brøndby fik vi en ekstra tro på, at vi godt kan vinde over dem, da vi spillede en rigtig flot og tæt kamp mod dem. Derfor har vi en stærk tro på vores egne evner, og det håber jeg kan bidrage til at vi napper sejren denne gang,” fastslår Emma.

Selvom begge anførere er uenige om udfaldet af mandagens SPORT LIVE-opgør, er de to spillere enige om, at det er vigtigt med et godt resultat, med to kampe så tæt på hinanden:

– “Med to kampe mod samme hold, der ligger så tæt, er det klart, at vi gerne vil have en god start, så vi går ind til FINAL4 og semifinalen med en sejr i baglommen og et selvtillidsboost. Derudover er det også en oplagt mulighed for begge hold at se hinanden an, inden vi spiller semifinalen på fredag,” fortæller Mette, der suppleres af sin ligakollega:

– “Kampen på mandag vil give en stor indikation på, hvem der nupper finalepladsen til FINAL4. Selvfølgelig vil en sejr på mandag give en ekstra tro på, at vi kan komme i finalen. Men uanset resultatet på mandag, vil semifinalen være en helt ny kamp, og der kan man ikke bruge mandagens resultat til så meget,” afslutter Emma.

Om morgendagens kamp får betydning for semifinalens udfald, forbliver udvist til fredag. Men en ting er sikkert, i morgen tørner Brøndby VK og Team Køge Volley sammen i ligaregi, og du kan følge med på SPORT LIVE fra klokken 19:00, når de allersidste detaljer finpudses.

Volleyball Danmark har i sæson 21/22 indgået et samarbejde med sportskanalen SPORT LIVE, som kommer til at sende udvalgte mandagskampe i Volleyligaen direkte ud til 500.000+ husstande! Læs mere om SPORT LIVE og hvordan du får adgang til kanalen.