Mandagskamp på SPORT LIVE: Team Køge tager imod Gentofte Volley i årets første SPORT LIVE-opgør

I weekenden fik vi skudt Volleyligaen i gang igen, og i aften tager vi hul på endnu en sæson med SPORT LIVE som TV-partner, når Gentofte Volley besøger Team Køge i årets første TV-kamp. Aftenens værter fra Team Køge har fået en god start på sæsonen, og afsluttede året på en tredjeplads med hele seks…

:

I weekenden fik vi skudt Volleyligaen i gang igen, og i aften tager vi hul på endnu en sæson med SPORT LIVE som TV-partner, når Gentofte Volley besøger Team Køge i årets første TV-kamp.

Aftenens værter fra Team Køge har fået en god start på sæsonen, og afsluttede året på en tredjeplads med hele seks sejre i bagagen. Nu skal sæsonens gøres færdig og anfører Emma Brix glæder sig til at komme på banen igen, når holdet i aften møder Gentofte Volley:

– ”Vi glæder os til at få skudt den anden halvdel af sæsonen i gang. Vi spiller altid nogle meget tætte og spændende kampe mod Gentofte Volley, og jeg tænker ikke, at denne kamp bliver en undtagelse.”

I modstanderlejren ser anfører, Mathilde Borup Jeppesen, også frem til aftens TV-opgør. Men på holdet er det heller ikke gået ubemærket hen, at mandskabet fra Team Køge havde en god efterårssæson:

– ”Det bliver fedt at skulle gæste Team Køges ”nye” hjemmebane, som vi endnu ikke har prøvet at spille på – så det glæder vi os til! Men det er heller ikke for sjov, at Team Køge ligger på en tredjeplads, så vi skal klart finde vores bedste spil frem i aften,” fortæller anføreren og tilføjer ”Team Køge er et godt og stabilt hold, som er utrolig svære at ryste og få ud af rytme. Så vi skal finde tålmodigheden frem og ikke lade os frustrere, når vi ikke vinder boldene i første omgang,” afslutter Mathilde.

Selvom aftens gæster har stor respekt for Køge-lejren, og den foreløbige tredjeplads i Volleyligaen, understreger Team Køge-anfører, Emma Brix, at holdet ikke må gå stille til opgaven:

– ”Det betyder ikke noget for vores indstilling, hvordan stillingen ser ud lige nu. Der kan ske meget på en sæson, og Gentofte er allerede blevet meget bedre, siden første gang vi mødte dem,” påpeger Emma og afslutter ”Vi skal derfor fokusere 100% på os selv, og gøre de ting vi er gode til – for så tror jeg også på, at vi kan vinde i aften.”

Om Gentofte Volley kan hive en sejr hjem fra den ”nye” hjemmebane i Køge eller om holdet fra Team Køge får endnu en sejr til samlingen afgøres i aften, når de to hold står på hver sin side af nettet, og server årets første TV-kamp i gang.

Volleyball Danmark har i sæson 21/22 indgået et samarbejde med sportskanalen SPORT LIVE, som kommer til at sende udvalgte mandagskampe i Volleyligaen direkte ud til 500.000+ husstande! Læs mere om SPORT LIVE og hvordan du får adgang til kanalen.