Mandagskamp på SPORT LIVE: Nordenskov og DHV jagter sæsonens første sejr

Når mandagens volleyligakampserves i gang, gælder det for både Nordenskov Ungdoms- og IF (NUIF) og DHV Odense om at tilspille sig sæsonens første sejr. SPORT LIVE er med på sidelinen, når de to mandskaber skal i ilden og have vendt nederlag til sejr. Mens NUIF har lidt tre nederlag i sæsonens første tre kampe, har…

:

Når mandagens volleyligakampserves i gang, gælder det for både Nordenskov Ungdoms- og IF (NUIF) og DHV Odense om at tilspille sig sæsonens første sejr. SPORT LIVE er med på sidelinen, når de to mandskaber skal i ilden og have vendt nederlag til sejr.

Mens NUIF har lidt tre nederlag i sæsonens første tre kampe, har gæsterne fra DHV Odense kun spillet en enkelt kamp, hvor det dog ligeledes blev til et nederlag til de forsvarende pokalmestre fra Middelfart VK. Mandag vil et af holdene dog få vendt den dårlige stime, så se med på SPORT LIVE, når DHV gæster Nordenskov i det vestjyske.

Volleyligaen, herrer:

18.10 – 19:00: Nordenskov Ungdoms- og IF – DHV Odense

Selvom mandagens hjemmehold absolut ikke har fået den drømmestart, holdet havde håbet, tror den unge hæver og anfører i NUIF, Billy Greber, på, at mandagens opgør kan blive vendepunktet for den skuffende start på sæsonen.

– ”Vi har ikke fået den start på sæsonen, som vi havde forventet eller håbet på, men vi føler, at mandagens opgør er en fantastisk mulighed for at lægge de sidste tre kampe bag os og tage nogle store skridt fremad”, fortæller Billy og tilføjer ”Som hold har vi stadig en klar overbevisning om, at vi er et meget konkurrencedygtigt hold, og kan blande os blandt de bedste i sæsonen og i finaleslutspillet”, afslutter anføreren.

Cheftræner i NUIF, Craig Marshall, ser også frem mod opgøret mod DHV efter en svær start på sæsonen.

-”Den sidste måned har været hård med mange skader og sygdom, men det har ikke forhindret os i at arbejde hårdt på banen spille os sammen som hold – og det vil kræve et samlet hold, at vinde kampen mandag. Spillet på vores egen banehalvdel har været under forventet, så dét at vi nu møder et delvist ukendt hold har gjort, at vi har fokuseret på at løse problemerne på vores egen side”, tilføjer Marshall.

I DHV Odense-lejren er der heller ikke tvivl om, at mandagens opgør i Nordenskov bliver en udfordring for det nye ligahold. Det fortæller anfører Jacob Skovgaard Jensen.

– ”Det vil selvfølgelig give masser af selvtillid at hente en sejr på udebane. Men Nordenskov er et svært sted at spille, hvor mange har haft det svært. Så vi skal præstere vores bedste for at kunne være med.”

At mandagens modstander ikke har fået den bedste start på sæsonen, er heller ikke noget DHV Odense-spilleren tillægger den store betydning. For anføreren er det vigtigste, at det fynske mandskab bevarer fokus på egen side af nettet.

– ”Vi er et relativt ungt hold, og mange har første sæson i ligaen, og derfor skal vi fokusere 100% på vores eget spil og de aftaler vi har. Det bliver en svær kamp og vi skal forberede os ligesom vi plejer. Men Nordenskov har mødt nummer 1 og 2 fra sidste sæson, så det betyder ingenting for vores forberedelser, at de ikke har vundet endnu”, pointerer DHV Odense-anføreren afsluttende.

Volleyball Danmark har i sæson 21/22 indgået et samarbejde med sportskanalen SPORT LIVE, som kommer til at sende udvalgte mandagskampe i Volleyligaen direkte ud til 500.000+ husstande! Læs mere om SPORT LIVE og hvordan du får adgang til kanalen.