Mandagskamp på SPORT LIVE: I aften er der direkte revanche-opgør, når SPORT LIVE sender topbrag fra Kildeskovshallen

Der er lagt i kakkelovnen til det helt store topbrag, når Gentofte Volley i aften får besøg af Middelfart VK i ugens SPORT LIVE-opgør.  Det er under en måned siden, at de to hold sidst optrådte på SPORT LIVE-kanalen, og det gjaldt en Pokaltitel og det helt store trofæ. I aften står de overfor hinanden igen, og…

:

Der er lagt i kakkelovnen til det helt store topbrag, når Gentofte Volley i aften får besøg af Middelfart VK i ugens SPORT LIVE-opgør. 

Det er under en måned siden, at de to hold sidst optrådte på SPORT LIVE-kanalen, og det gjaldt en Pokaltitel og det helt store trofæ. I aften står de overfor hinanden igen, og selvom der denne gang ikke er guldmedaljer på spil, understreger Gentofte-spiller, Steen Lyngø Sørensen, vigtigheden af aftenens opgør: 

– ”Jeg tror det bliver en tæt og spændende kamp mellem to meget opsatte hold. Der er godt nok ikke guldmedaljer på spil denne gang, men det er stadig en meget vigtig kamp for os,” fortæller Steen forud for mødet med Middelfart VK.

Også i modstanderlejren er det svært at komme udenom erfaringerne fra Pokalfinalen. En lille måned efter den intense finale, hvor de to mandskaber måtte ud i en 5-sætter for at få metallet fordelt, og guldet endte hos Gentofte Volley, har der ifølge Middelfart VK’s nummer 9, Nicholas Mickelberry, nu været tid til at bruge oplevelserne fra Pokalfinalen:

– ”Vi har haft meget tid til at reflektere over Pokalfinalen, og ud fra dette forsøgt at forbedre os som et hold. Begge hold er nu meget bekendte med hinandens spillestil, så i aften handler det om, hvem der er bedst forberedt,” pointerer Nicholas.

Selvom de to Pokaltopscorere i aften står på hver sin side af nettet, og begge fastslår, at alle ligasejre er vigtige for at blive i Volleyligaens absolutte top, er aftenens opgør alligevel af helt særlig karakter: 

– ”På nuværende tidspunkt i sæsonen er alle sejre vigtige, men netop fordi det er så tæt mellem os og Middelfart tæller en sejr over dem dobbelt. Vi går målrettet efter at vinde grundspillet for at få den vigtige hjemmebanefordel i slutspillet, og der kan en sejr over Middelfart være et rigtig godt skridt på vejen mod det mål,” fortæller Steen, der bakkes op af sin ligakollega:

– ”Vi forsøger at se på hver kamp som værende lige vigtige. I dette tilfælde er det dog svært ikke at lægge en smule større vægt på aftenens kamp, da det har været vores mål at afslutte som topholdet i ligaen siden begyndelsen af sæsonen,” afslutter Nicholas. 

Om de to Pokaltopscorere finder det suveræne spil frem igen, og ender som topscorere i Volleyligaen, bliver afgjort i aften, når Middelfart VK lægger vejen forbi Kildeskovshallen og møder Gentofte Volley. Se med fra klokken 19:00, når SPORT LIVE sender topbraget fra Danmarks bedste volleyballrække.

Volleyball Danmark har i sæson 21/22 indgået et samarbejde med sportskanalen SPORT LIVE, som kommer til at sende udvalgte mandagskampe i Volleyligaen direkte ud til 500.000+ husstande! Læs mere om SPORT LIVE og hvordan du får adgang til kanalen.