Mandagskamp på SPORT LIVE: Hvidovre VK jagter sæsonens anden sejr i aftenens TV-opgør

Når aftenens SPORT LIVE-opgør ruller over skærmen, får bundholdet Hvidovre VK muligheden for at jagte sæsonens anden sejr i en hjemmebanekamp mod VK Vestsjælland. For ligaens nuværende bundhold fra Hvidovre VK blev det ikke den efterårssæson, som holdet kunne have håbet på. Efter 12 spillede kampe er det nemlig kun blevet til en enkelt sejr…

:

Når aftenens SPORT LIVE-opgør ruller over skærmen, får bundholdet Hvidovre VK muligheden for at jagte sæsonens anden sejr i en hjemmebanekamp mod VK Vestsjælland.

For ligaens nuværende bundhold fra Hvidovre VK blev det ikke den efterårssæson, som holdet kunne have håbet på. Efter 12 spillede kampe er det nemlig kun blevet til en enkelt sejr over Ikast KFUM i sæsonens indledende runder. I aften får holdet dog endnu en mulighed for at tilkæmpe sig en sejr og point, når VK Vestsjælland gæster Frihedens Idrætscenter. Anfører Magnus Andreas Nielsen er ikke i tvivl om, hvad det vil kræve af holdet, hvis sejren skal til Hvidovre:

”Vi forventer, at det bliver en tæt kamp. Vi skal have presset deres modtagningskæde og have vores centre i spil, så vi kan give kanterne de bedste muligheder,” fortæller Magnus forud for aftenens opgør.

Selvom der i hjemmebanelejren er lagt en klar plan for opgøret, mener Patrick Pierre Dufrêche, anfører i VK Vestsjælland, at favoritværdiheden ligger hos vestsjællænderne, der har resultaterne med sig:

”Vi vandt det omvendte opgør 3-0 før jul, og grundet deres (red. Hvidovre VK) placering i tabellen vil favoritværdiheden være på os i aften,” fortæller Patrick, men pointerer hertil ”Vi er derfor også nødt til at gå ind til kampen med den rette indstilling og disciplin, hvis vi vil vinde kampen”.

For VK Vestsjælland har sæsonen indtil nu budt på næsten lige mange sejre og nederlag. Det er derfor også et udebanehold, der ifølge Patrick har brug for endnu en sejr til bunken, hvis holdet fortsat vil blande sig i ligatoppen:

”Stillingen i tabellen er blevet utrolig tæt indenfor de sidste spillerunder, så en enkelt sejr kan lave om på det hele. Vi havde en resultatmæssig dårlig periode inden julepausen, og det har givet os endnu mere blod på tanden frem mod sidste halvdel af grundspillet,” slår VK Vestsjælland anføreren fast.

Jagten på sejren sættes ind i aften klokken 19:00. Så husk at se med, når SPORT LIVE sender opgøret fra Frihedens Idrætscenter.

Volleyball Danmark har i sæson 21/22 indgået et samarbejde med sportskanalen SPORT LIVE, som kommer til at sende udvalgte mandagskampe i Volleyligaen direkte ud til 500.000+ husstande! Læs mere om SPORT LIVE og hvordan du får adgang til kanalen.