Mandagskamp på SPORT LIVE: Hjemmebane kan få afgørende betydning for VK Vestsjælland

Tre ud af de sidste fem interne opgør er endt med femsætsgysere mellem VK Vestsjælland og ASV Elite. Cheftrænerne i begge klubber er da også enige om, at mandagens møde mellem VK Vestsjælland og ASV Elite bliver en tæt affære. Se kampen på SPORT LIVE mandag kl. 19:00. På mandag står de to ligamandskaber, VK…

:

Tre ud af de sidste fem interne opgør er endt med femsætsgysere mellem VK Vestsjælland og ASV Elite. Cheftrænerne i begge klubber er da også enige om, at mandagens møde mellem VK Vestsjælland og ASV Elite bliver en tæt affære. Se kampen på SPORT LIVE mandag kl. 19:00.

På mandag står de to ligamandskaber, VK Vestsjælland og ASV Elite, endnu engang overfor hinanden i Danmarks bedste volleyballrække, når SPORT LIVE sender live fra Korsør hallen.

Mandagens hjemmehold ligger pt. nummer fem i ligaen, mens gæsterne fra ASV Elite tangerer ligaens tredjeplads. Der er altså kun to pladser mellem de to hold, og ifølge cheftræner i VK Vestsjælland, Rolf Hartig Meegdes, kan holdets hjemmebane blive en fordel, når opgøret serves i gang mandag klokken 19.00.

– ”Vores og ASV Elites hjemmebaner har altid været de bedste i landet i forhold til at skabe stemning, det tror jeg bestemt har spillet ind for de mange tætte kampe mod hinanden. Så jeg tror bestemt fremmødet fra publikum kan spille ind, for typisk finder man lige et ekstra gear med en fyldt hal,” fortæller Rolf, der bakkes op af sin cheftrænerkollega fra ASV Elite, Marius Bjørn Kristensen.

– ”Korsør hallen er på mange måder et svært sted at spille. VK Vestsjælland giver den altid fuld gas igennem hele kampen. Hallen er lidt lille, boldene er anderledes og VK Vestsjælland har også nogle profiler, der kan gøre det svært for alle hold,” forklarer cheftræneren i ASV Elite.

Selvom mandagens hjemmehold er opmærksomme på fordelen ved opgørets rammer, er der samtidig stor respekt for gæsterne fra Aarhus.

– ”Vi er klar over Aarhus er blevet markant bedre end forrige sæson og spiller fantastisk for tiden med blandet andet sejren over Gentofte og de har tvunget Middelfart ud i fem sæt. Så vi har stor respekt for dem,” italesætter Rolf, der dog pointerer hertil ”Men derfor går vi stadig efter sejren.”

Indtil nu har det formstærke hold fra Aarhus kun lidt et enkelt nederlag mod de forsvarende pokalmestre fra Middelfart VK, og cheftræner i ASV Elite håber og tror på, at holdet kan fortsætte den gode stime, selvom det bliver en svær kamp i Korsør hallen.

– ”Vi forventer det bliver en svær kamp. Begge hold vil gerne op i den allersjoveste del af tabellen og vil man det, skal man nok vinde denne kamp. De seneste år har vi haft mange forrygende opgør mod VK Vestsjælland, og på en eller anden måde er det næsten altid lykkedes holdene at være godt matchet op,” fortæller ASV-træner, men afslutter ligeledes ”Men når det er sagt, så tager vi altså derover for at vinde.”

Om det bliver rammerne i Korsør hallen og hjemmebanepublikummet, der sikrer VK Vestsjælland holdets tredje sæsonsejr, eller om det bliver ASV Elite-mandskabet, der løber med endnu en sejr afgøres på mandag, når SPORT LIVE sender opgøret direkte fra klokken 19.00.

Volleyball Danmark har i sæson 21/22 indgået et samarbejde med sportskanalen SPORT LIVE, som kommer til at sende udvalgte mandagskampe i Volleyligaen direkte ud til 500.000+ husstande! Læs mere om SPORT LIVE og hvordan du får adgang til kanalen.