Mandagskamp på SPORT LIVE: Gamle holdkammerater krydser klinger i Brøndby

Tidligere medspillere bliver modspillere, når Brøndby VK mandag aften tager imod Gentofte VK i kvindernes Volleyliga. De to modstandere kender hinanden ualmindelig godt, men ifølge Brøndby VK-anfører, Mette Breuning, får det ikke den store betydning for opgøret – der er helt andre faktorer i spil. Følg med mandag aften kl. 19:00 på SPORT LIVE.    …

:

Tidligere medspillere bliver modspillere, når Brøndby VK mandag aften tager imod Gentofte VK i kvindernes Volleyliga. De to modstandere kender hinanden ualmindelig godt, men ifølge Brøndby VK-anfører, Mette Breuning, får det ikke den store betydning for opgøret – der er helt andre faktorer i spil. Følg med mandag aften kl. 19:00 på SPORT LIVE.    

Hen over sommeren har der været store udskiftninger hos både Brøndby VK og Gentofte Volley, hvoraf flere også har byttet de to hold imellem – også på trænerposten. Hos Brøndby VK står tidligere Gentofte træner Dan Pawlikowski nemlig, men hvor står de to hold i forhold til hinanden i denne sæson?

Volleyliga Damer:

25.10 – 19:00: Brøndby VK – Gentofte Volley

Efter flere sæsoner i Brøndby VK har centerspiller, Mette Breuning, spillet sammen med flere af spillerne fra Gentofte Volley, som på mandag gæster Brøndby. Alligevel er anføreren overbevist om, at det ikke er de genkendelige ansigter, der kommer til at afgøre mandagens opgør.

– ”Selvom at mange af spillerne kender hinanden på kryds og tværs af holdene og dermed også deres styrker og svagheder, er det ikke sikkert at det er det samme med en ny træner,” fortæller Mette og fortsætter ”Det er helt sikkert et stærkt Gentofte-hold vi kommer til at møde på mandag, så forventningerne er også derefter. Jeg er sikker på, at der kommer til at være nogle gode lange dueller, og at begge hold vil kæmpe for hvert et point. Derfor er det også vigtigst, at vi fokuserer på vores eget spil, og ikke så meget på, hvem der står på den anden side af nettet,” afslutter anføreren.

At både spillere og han selv har kendskab til mandagens gæster er heller ikke noget Brøndby VK træner Dan Pawlikowski har brugt meget tid i taktikrummet til at tænke over.

– ”Jeg tror ikke, at det er en stor fordel at kende nogle af Gentofte-spillerne. Det er næsten et halvt år siden, at vi sidst var på banen med dem, og meget kan ændre sig på den tid. De kender også vores stil godt, og jeg tror, ​​at det vil udligne balancen,” forklarer cheftræneren. Ifølge Dan er det tidligere job som assistenttræner for mandages modstander altså ikke en fordel han tillægger betydning for kampens udfald. I stedet påpeger han tiden fra klubben, som en afgørende faktor – en faktor Mathilde Borup Jeppesen, anfører i Gentofte Volley, er meget enig i.  

– ”Vi er et helt nyt hold, som spiller med en helt anden stil, end hvad vi tidligere har gjort, hvilket betyder, at vi har nogle andre forcer end sidste år. Så at trænerne fra Brøndby tidligere har arbejdet med nogle af os spillere i Gentofte, er ikke noget vi bekymrer os om,” pointerer Mathilde.

Fordel eller ej, så ligger den 21-årige kantangriber heller ikke skjul på, at der venter holdet en intens opgave på udebane i mandagens opgør, men fastslår, at gæsterne er mere end klar til mødet.

– ”Jeg ikke i tvivl om, at kampen på mandag bliver super intens og med mange fede dueller. Men vi er topmotiverede og klar til at give Brøndby kamp til stregen,” afslutter hun.

Volleyball Danmark har i sæson 21/22 indgået et samarbejde med sportskanalen SPORT LIVE, som kommer til at sende udvalgte mandagskampe i Volleyligaen direkte ud til 500.000+ husstande! Læs mere om SPORT LIVE og hvordan du får adgang til kanalen.