Mandagskamp på SPORT LIVE: Amager VK skal på en svær udebaneopgave, når Holte IF venter i ugens tv-kamp

Selvom der er væsentlig forskel på deres placeringer i Volleyligaen og antallet af sæsonsejre, har Holte IF og Amager VK stor respekt for hinanden inden aftenens SPORT LIVE-opgør. Der er begejstring at spore hos Holte IF’s anfører Mikala Maria Mogensen forinden ugens SPORT LIVE-opgør, hvor Amager VK kommer på besøg. Og selvom der lige nu…

:

Selvom der er væsentlig forskel på deres placeringer i Volleyligaen og antallet af sæsonsejre, har Holte IF og Amager VK stor respekt for hinanden inden aftenens SPORT LIVE-opgør.

Der er begejstring at spore hos Holte IF’s anfører Mikala Maria Mogensen forinden ugens SPORT LIVE-opgør, hvor Amager VK kommer på besøg. Og selvom der lige nu er tre pladser mellem aftenens værter og gæster, slækkes der ikke på forberedelserne hos Volleyligaens nuværende toere:

– ”Med det fede setup SPORT LIVE laver bliver der tilføjet lidt ekstra spænding til kampen, hvilket gør at man glæder sig endnu mere til at spille. Men med det sagt vil vores forberedelser være de samme,” fortæller Mikala og uddyber ”Amager VK har især nogle hårdtslående angribere, der kræver, at vi præsterer i vores blok/forsvar. Så vi forventer en spændene kamp, hvor vi skal holde fokus hele vejen, for at få en sejr med hjem,” afslutter hun.

For aftenens modstandere, der desværre ikke fik den efterårssæson, der kunne være ønsket, er håbet at komme på banen og vise sig som et helt nyt hold ifølge anfører Astrid Liv Kofoed Empacher:

”Kampen mod Holte IF handler om, at vi som hold skal teste, hvor vi står henne. Vi har fået ny træner og spiller i et anderledes format og system, end vi hidtil har gjort. Det gælder derfor for os om at gå ind og vise, at vi sagtens kan præstere og lave point mod et af ligaens tophold,” siger Astrid før aftenens opgør.

Den 21-årige Amager VK-spiller, er klar over, at favoritværdigheden ligger hos værterne fra Holte, men forventer at tålmodigt spil, måske kan få betydning for kampens udfald:

”Det er vigtigt for os, at vi holder hovedet koldt og er tålmodige. Mod et hold som Holte IF vinder vi sjældent boldene første gang – men måske først i anden eller tredje bølge,” omtaler Astrid og tilføjer hertil ”I aften handler det bare om at slippe alt løs og give den gas til at dommeren fløjter sit sidste fløjt, så må vi se hvad resultatet bliver,” afslutter hun.

I hver sin ende af Volleyligaen kæmper aftenens to mandskaber hårdt for at sikre sig både sejr og point i ugens SPORT LIVE-opgør. Se hvem det lykkes at indfri dette i aften fra klokken 19:00 på SPORT LIVE.

Volleyball Danmark har i sæson 21/22 indgået et samarbejde med sportskanalen SPORT LIVE, som kommer til at sende udvalgte mandagskampe i Volleyligaen direkte ud til 500.000+ husstande! Læs mere om SPORT LIVE og hvordan du får adgang til kanalen.