Ikast Volley Rams stanger til

Oprykkerholdet fra Ikast KFUM – også kaldet Ikast Volley Rams – er tilbage i Volleyligaen. Sidst Ikast KFUM var i Volleyligaen var i sæson 18/19, hvor det blev til en 6. plads for den midtjyske klub. Sidenhen har klubben spillet to sæsoner i 1. division, men vender nu stærkt tilbage med en god blanding af…

:

Oprykkerholdet fra Ikast KFUM – også kaldet Ikast Volley Rams – er tilbage i Volleyligaen. Sidst Ikast KFUM var i Volleyligaen var i sæson 18/19, hvor det blev til en 6. plads for den midtjyske klub. Sidenhen har klubben spillet to sæsoner i 1. division, men vender nu stærkt tilbage med en god blanding af spillere fra egne rækker og nytilkomne, heriblandt elever på Idrætsefterskolen i Ikast.

Den unge trup bliver ledet af den italienske cheftræner Matteo Pazienza, som har været en del af trænerteamet i Ikast KFUM i nogle sæsoner. Sammen med assistenttræner Peter Kjellerup skal de bygge et hold op, der er klar til at stange til, når det gælder.

– Assistenttræner Peter Kjellerup: ”Spillere, trænere og resten af klubben glæder sig helt enormt til igen at prøve kræfter med Volleyligaen! Vi stiller med et ungt hold og forventer at kunne spille en masse spændende og seværdige kampe. Vores mål er at være en klub, der er respekteret for at udvikle spillerne fysisk, teknisk, taktisk, mentalt og socialt.

Dem skal du holde øje med:

– Danny Høj, holdets energibombe både til træning og kamp, er altid en fornøjelse af følge banen.

– Simon Uhrenholt vil med en imponerende Jump & Reach helt sikkert også være en spiller som tilskuerne vil holde et ekstra øje med.

 Truppen:

* tilgange i sæson 21/22

Hæver
#1 Ralph Schippers (NED)*
#10 Jan Loosen (BEL)*

Kant
#2 Asger Buchbjerg Petersen*
#4 Laurits Schultz Thynebjerg
#7 Villads Flügge Napier*
#16 Andreas Brinck*
#18 Simon Tabermann Uhrenholt

Diagonal
#3 Leo Meyer-Jensen*
#6 Jonathan Støvring

Center
#11 Bastian Aagard Kapela
#12 Simon Ravn*
#14 Danny Høj Pedersen
#20 Felix Jarl Willemoes Behrend*

Libero
#9 Alfred Gramkow Østergaard

Afgange fra forrige sæson:
Andrew Shotbolt (Stop)
Benjamin Christensen (Gentofte Volley)
Jonathan Krogh (ASV Århus)
Liam Gray (Stop)
Nicolai Nørregaard (DHV Odense)
Valens Torfi Ingimundarsson (HK, ICE)