I aften kan Marienlyst-Fortuna genvinde guldet og den danske volleyballtrone

De har vundet den før, og nu kan de gøre det igen. Marienlyst-Fortuna er en enkelt sejr fra den store triumf, og i aften kl. 18:30 får de første mulighed for at sikre sig klubbens første guldmedalje siden 2017, når Nordenskov UIF gæster Klostermarkshallen. Se kampen direkte på sportskanalen SPORT LIVE.  Det er fem år siden,…

:

De har vundet den før, og nu kan de gøre det igen. Marienlyst-Fortuna er en enkelt sejr fra den store triumf, og i aften kl. 18:30 får de første mulighed for at sikre sig klubbens første guldmedalje siden 2017, når Nordenskov UIF gæster Klostermarkshallen. Se kampen direkte på sportskanalen SPORT LIVE. 

Det er fem år siden, at det fynske mandskab fra Marienlyst-Fortuna stod med guldmedaljen om halsen og kunne løfte det store trofæ. Nu har klubben igen mulighed for at tage mesterskabstitlen, hvis holdet sikrer sig tredje og afgørende sejr i finaleserien mod Nordenskov UIF. En sejr vil dog kræve det helt rigtige spændingsniveau, og cheftræner for aftenens hjemmehold, Martin John Collins, forventer endnu et tæt finaleopgør: 

– ”Jeg synes generelt begge hold udviklede sig fra første til anden finale, hvor der i første opgør måske blev spillet lidt mere forsigtigt og nervøst. Opgøret i Nordenskov blev endnu en hård kamp, men vores eget spil blev bedre i modtagningen og angrebet, og vi bevarede overblikket i de afgørende øjeblikke,” fortæller cheftræneren og fortsætter afsluttende: 

– ”Det er vigtigt, at vi bevarer overblikket, for vi mangler stadig en sejr for at vinde mesterskabet, og den håber jeg selvfølgelig vi kan tage på hjemmebanen i aften!”

Efter en maratondyst på fem sæt vandt Marienlyst-Fortuna første finaleopgør på hjemmebane. På udebanen, i andet finaleopgør, sikrede fynboerne sig sejren efter fire sæt. Men intet er sikkert. De to hold har nemlig sæsonhistorik for lange og nervepirrende kampe. Der er derfor lagt op til endnu et brag af en finale i aften kl. 18:30 – uanset om man kommer i hallen eller ser med bag skærmen hos SPORT LIVE. 

Se her hvordan du kan se SPORT LIVE.

Volleyliga Finaler, Herrer:

Serien spilles som bedst af fem kampe:

15.04: Marienlyst-Fortuna – Nordenskov UIF: 3-2 (25-21, 22-25, 21-25, 31-29, 15-13)
18.04: Nordenskov UIF – Marienlyst-Fortuna: 1-3 (15-25, 22-25, 25-20, 23-25)
21.04 kl. 18:30: Marienlyst-Fortuna – Nordenskov UIF (Klostermarkshallen)
25.04. kl. 18:30: Nordenskov UIF – Marienlyst-Fortuna (Helle Hallen)
28.04. kl. 18:30: Marienlyst-Fortuna – Nordenskov UIF (Klostermarkshallen)