Hvidovre VK bygger nyt hold op

Hvidovre Volleyball Klubs ligaherrer har været en fast bestanddel af Volleyligaen i det sidste årti, hvor klubben flere gange har været med i kampen om medaljerne, senest i sæson 18/19, hvor det blev til sølvmedaljer – klubbens hidtil bedste resultat i Volleyligaen. Sidenhen har der været en del udskiftninger i truppen, og med hele otte…

:

Hvidovre Volleyball Klubs ligaherrer har været en fast bestanddel af Volleyligaen i det sidste årti, hvor klubben flere gange har været med i kampen om medaljerne, senest i sæson 18/19, hvor det blev til sølvmedaljer – klubbens hidtil bedste resultat i Volleyligaen.

Sidenhen har der været en del udskiftninger i truppen, og med hele otte nye spillere på holdkortet i denne sæson har klubben i høj grad fokus på at bygge et nyt hold op. Til at lede denne proces er der genvalg til cheftræner Joakim Larsen, der sammen med resten af trænerteamet har til opgave at sammensmelte en ny generation af danske volleyballspillere med de udenlandske tilflyttere inden for klubbens træningskultur og målsætninger.

– Cheftræner, Joakim Larsen: ”Vi er et nyt, ungt og spændende hold, som har fået tilgang af mange danske og udenlandske spillere. Hård træning og dedikation samt et højt topniveau skal til for at nå målsætningen om at skabe den bedst mulige træningskultur. Et udvidet setup skal fordre en sund og stærk elitekultur.”
”Vi har samlet en gruppe spillere som skal være gode om nogle år – her og nu handler det om personlig udvikling som spillere og som mennesker – så må placeringen blive hvad den bliver.”

Dem skal du holde øje med:

– Magnus Andreas Nielsen: Magnus er efterhånden en rigtig kulturbærer i Hvidovre. Efter en sæson som udviklingsspiller på ligaholdet, har Magnus nu haft to sæsoner som en startende center, og vi har store forhåbninger om at han kan fortsætte sin udvikling. Magnus brokker sig aldrig, og arbejder bare stenhårdt til træning. Han er en fantastisk holdkammerat, og en spiller man altid kan regne med.

– Tomasz Stanczuk: Tomasz, også kaldet Tomek, er en stor profil i både klubben og i ligaen, og har tidligere været på årets hold, da Hvidovre var i DM-finalen for et par sæsoner siden. Tomek er en maskine ved nettet, hvor han både er formidabel i blokadespillet og som angrebspiller. Han er en rolig fyr, med en god humor, og vi forventer at han får stor indflydelse på mange af vores unge spillere. Tomek er et kæmpe es for os!

– Jacob Hübner: Jacob har ikke været i klubben længe, men han fik et rigtig stort gennembrud i ligaen i sidste sæson, hvor han spillede sig ind som en stærkt kort på libero-positionen. Jacob er en af vores unge spillere, men han har et enormt potentiale, og hans udtagelse til at træne med på A-landsholdet, viser hvor stort talentet er. Vi håber på en endnu stærkere sæson fra vores unge libero!

 Truppen:

* tilgange i sæson 21/22

Hæver
#2 Mani Matthiasson (ISL)*
#14 Frederik Poulsen Boccalari (ITA)*

Kant
#4 Randy Grundmann (CAN)*
#6 Emil Tanderup Stenstrup*
#8 Adam Ian Hakizimfura*
#9 Albert Ellegaard
#12 Kenneth Reenmers
#19 Laurids Vinther Liengaard Sund*

Diagonal
#10 Alfred Nørskov Piaster*

Center
#3 Nils Kleinschmidt (GER)*
#5 Magnus Andreas Nielsen
#18 Mads Bruun Jensen

Libero
#1 David Bording
# Jacob Reher Hübner

Afgange fra forrige sæson:
Bartosz Wajdowicz (hjem til Polen)
Jakub Wilkowski (hjem til Polen)
Piotr Wilkowski (hjem til Polen)
Robert Mullahey (hjem til USA)
Simen Henriksen (hjem til Norge)
Petros Kalas (OFI Crete, Grækenland)
Steen Sørensen (Gentofte)