Holte IF kan sikre DM-medalje nr. 35 i streg

Kender man bare en smule til dansk kvindevolleyball, så kender man også Holte IF. I de sidste 34 sæsoner har klubbens bedste kvindehold nemlig været med på podiet, når medaljerne skulle fordeles i landets bedste række – og hele 18 gange har de tilmed kunnet stille sig allerøverst som Danmarksmestre, som de også har gjort…

:

Kender man bare en smule til dansk kvindevolleyball, så kender man også Holte IF. I de sidste 34 sæsoner har klubbens bedste kvindehold nemlig været med på podiet, når medaljerne skulle fordeles i landets bedste række – og hele 18 gange har de tilmed kunnet stille sig allerøverst som Danmarksmestre, som de også har gjort i de seneste tre sæsoner.

I denne sæson kæmper de forsvarende Danmarksmestre således om at fastholde volleyballtronen og sikre klubbens 35. medalje i streg. Samtidig har holdet prøvet kræfter med europæisk volleyball, da de i starten af november deltog i CEV Challenge Cup.

Truppen har gennemgået en del udskiftninger hen over sommeren, og en ny generation af unge talenter er rykket ind på holdkortet. Som fast holdepunkt står klubbens mangeårige cheftræner Sven-Erik Borch Lauridsen stadig på sidelinjen med et erfarent blik på holdets og spillernes udvikling.

Cheftræner, Sven-Erik Borch Lauridsen: ” ”Vi bruger den internationale platform som målestok til at udvikle hver spiller så meget som muligt, og så må se vi hvor langt, det bringer os.”

Dem skal du holde øje med:

Vi har haft stor udskiftning i truppen, og kulturen skal videreføres af de rutinerede spillere Nora Møllgaard, Nikoline og Mikala Mogensen. Holdets kollektiv skal blive til holdets styrke.

Truppen:

* tilgange i sæson 21/22

Hæver
#4 Frederikke Hvid Røjgaard*
#12 Nikoline Maria Børme Mogensen

Kant
#7 Frida Brinck
#8 Nora Møllgaard
#10 Kailyn Renee Williams (USA)*

Diagonal
#11 Maia Stripp
#15 Brooke Marie Seaman*

Center
#3 Amalie Langbjerg Lachenmeier*
#5 Katrine Buhl Schrøder*

Libero
#6 Marie Krogh-Meibom*
#16 Mikala Maria Mogensen

Afgange fra forrige sæson:
Amalie Owie, stop
Ava Cramp (USA), stop
Sofia Lavin (USA), stop
Isabel Fugmann, stop
Sophia Andersen, pause
Mette Sallerup, stop
Astrid Empacher, Amager VK