Holte IF kan afgøre Danmarksmesterskabet på udebane

De sidste tre år har Holte IF indtaget den danske volleyballtrone i kvindernes Volleyliga, og efter to sejre i finaleserien mod ærkerivalerne fra Brøndby er de godt på vej til endnu et Danmarksmesterskab. Onsdag aften kl. 19:00 får de første mulighed, når de på udebane spiller tredje – og måske afgørende – DM-finale. Se kampen…

:

De sidste tre år har Holte IF indtaget den danske volleyballtrone i kvindernes Volleyliga, og efter to sejre i finaleserien mod ærkerivalerne fra Brøndby er de godt på vej til endnu et Danmarksmesterskab. Onsdag aften kl. 19:00 får de første mulighed, når de på udebane spiller tredje – og måske afgørende – DM-finale. Se kampen direkte på sportskanalen SPORT LIVE.

Det efterhånden klassiske finaleopgør mellem Brøndby VK og Holte IF er nået sin afgørende fase. Holte IF har bragt sig foran i finaleserien med to vundne kampe, og Brøndby VK står nu med ryggen mod muren, hvis de skal tilrane sig volleyballtronen og Danmarksmesterskabet fra de regerende mestre.

Men selvom Holte IF har lagt sig lunt i svinget til endnu en DM-titel, som ville blive klubbens 19. i alt og fjerde i streg, er cheftræner Sven-Erik Borch Lauridsen klar på at møde hård modstand i det tredje DM-opgør.

– ”Det bliver en kamp, hvor vi kommer under massivt pres af det Brøndby-hold, som går all in. Det betyder også, at det kan gå hen og blive en meget seværdig kamp med masser af power”, fortæller han.

-”Vi skal fortsætte og være opmærksomme på at der kommer tryk på nu. Og så skal vi holde sammen og holde hovederne kolde når det gælder”, afslutter han.

Holte IF har vundet de to første kampe med 3-1 i sæt i finaleserien. Intet er dog sikkert, når de to hold går på banen igen onsdag kl. 19:00 i Stadionhal 1, Brøndby. Kom i hallen og følg finalebraget eller se med bag skærmen hos Sport Live.

Se her hvordan du kan se SPORT LIVE.

Volleyliga Finaler, Kvinder:
Serien spilles som bedst af fem kampe:

13.04. Brøndby VK – Holte IF: 1-3 (27-29, 27-25, 22-25, 25-27)
17.04. Holte IF – Brøndby VK: 3-1 (25-16, 22-25, 25-18, 25-19)
20.04. kl. 19:00: Brøndby VK – Holte IF (Stadionhal 1)
24.04. kl. 15:30: Holte IF – Brøndby VK (Ny Holtehal)
28.04. kl. 19:00: Brøndby VK – Holte IF (Stadionhal 1)