Her er årets hold i damernes Volleyliga 2021

I forbindelse med den afgørende bronzekamp og den anden DM-finale i kvindernes Volleyliga har vi også fået sat navne på hvilke spillere, der er kommet på Årets Hold. Under normale omstændigheder kåres Årets Hold i Volleyligaen i forbindelse med den anden finalekamp for hvert køn. I år har coronarestriktioner i forbindelse med kampafvikling dog gjort,…

:

I forbindelse med den afgørende bronzekamp og den anden DM-finale i kvindernes Volleyliga har vi også fået sat navne på hvilke spillere, der er kommet på Årets Hold.

Under normale omstændigheder kåres Årets Hold i Volleyligaen i forbindelse med den anden finalekamp for hvert køn. I år har coronarestriktioner i forbindelse med kampafvikling dog gjort, at uddelingen er foregået over to omgange i kvindernes Volleyliga; nemlig til den afgørende bronzekamp mellem Brøndby VK og VK Vestsjælland (der blev spillet den 31.03) og til den anden DM-finale mellem Holte IF og Gentofte Volley, som blev spillet i lørdags. Se hvem, der kom på Årets Hold her her: 

ÅRETS HOLD 2021

Hæver
Nikoline Maria Mogensen, 

Kantspillere
Mikala Maria Mogensen, Holte IF
Clara Windeleff, VK Vestsjælland

Centerspillere
Sophia Helena Andersen, Holte IF
Mette Breuning, Brøndby VK

Diagonalspiller
Lucia Babic, Brøndby VK

Libero
Mette Sallerup, Holte IF

Træner
Sven-Erik Borch Lauridsen, Holte IF

Årets unge danske Spiller
Clara Windeleff, VK Vestsjælland

Årets MVP
Mikala Maria Mogensen, Holte IF

Det er holdene og trænerne, der har stemt på deres favoritter til Årets Hold. Således optælles hvert hold i Volleyligaen for en stemme via anføreren og en stemme fra træneren/trænergruppen.