ASV Elite kan sikre sig Danmarksmesterskabet på udebane

De missede finalen i Pokalturneringen og havde før finaleserien ikke kunne slå årets pokalmestre fra Holte IF. Nu har ASV Elite i den grad fået brudt forbandelsen mod Holte IF, og efter to sejre i finaleserien er Aarhus-holdet godt på vej klubbens første Danmarksmesterskab siden 1991. I aften kl. 20:15 får de første mulighed, når…

:

De missede finalen i Pokalturneringen og havde før finaleserien ikke kunne slå årets pokalmestre fra Holte IF. Nu har ASV Elite i den grad fået brudt forbandelsen mod Holte IF, og efter to sejre i finaleserien er Aarhus-holdet godt på vej klubbens første Danmarksmesterskab siden 1991. I aften kl. 20:15 får de første mulighed, når de på udebane spiller tredje – og måske afgørende – DM-finale. Se kampen direkte på sportskanalen SPORT LIVE.

De Aarhusianske kvinder fra ASV Elite har i den grad brudt Holte IF’s sejrsstime i finaleserien. Holdet har bragt sig foran i finaleserien med to vundne kampe, og Holte IF står nu med ryggen mod muren, hvis de vil sikre sig The Double og klubbens 19. mesterskabstitel. 

Men selvom ASV Elite har lagt sig lunt i svinget til endnu en DM-titel, som ville blive klubbens første siden 1991, er assistenttræner Kristian Holst sikker på, at det bliver en stor opgave at skulle slå de disciplinerede Pokalmestre i Holtehallen i aften: 

– ”Selvfølgelig er der kommet mere pres på os, efter vi har bragt os foran 2-0, men jeg ser stadig Holte IF som favoritter. Så skal vi slå dem på deres hjemmebane i aften, så kræver det, at vi endnu engang spiller frit, og tør at spille hver enkelt bold – for så er vi gode, og så kan vi godt ryste Holte,” fortæller Kristian og afslutter:

– ”Vi spiller ikke perfekt, men har et højt powerspil og er gode i angreb, blok og forsvar. Så det er vigtigt, at vi bliver ved med at tro på de facetter i vores spil.”

ASV Elite har vundet de to første kampe efter et par nervepirrende og intense femsætttere. Der er derfor lagt op til endnu et brag af en finale, når de to hold går på banen igen i aften kl. 20:15 i Ny Holtehal. Kom i hallen og følg finalebraget eller se med bag skærmen hos Sport Live. 

Se her hvordan du kan se SPORT LIVE.

Volleyliga Finaler, Kvinder:

Serien spilles som bedst af fem kampe:

14.04. Holte IF – ASV Elite: 2-3 (19-25, 27-29, 25-16, 25-12, 6-15)
17.04. ASV Elite – Holte IF: 3-2 (26-24, 22-25, 25-14, 14-25, 15-8)
20.04. kl. 20:15: Holte IF – ASV Elite (Ny Holtehal)
24.04. kl. 18:30: ASV Elite – Holte IF (Gl. Stadionhal)
27.04. kl. 20:15: Holte IF – ASV Elite (Ny Holtehal)