Amager VKs ligaherrer jagter gennembrud

Amager VKs ligaherrer reetablerede sig i Volleyligaen i sæson 2018/19, og selvom det siden da ikke er blevet til topplaceringer i ligaen, har holdet haft et fortsat fokus på at skabe et stærkt træningsmiljø og udvikle danske talenter. Også i denne sæson er holdsedlen fra Amager VK fyldt med unge spillere på jagt efter gennembrud…

:

Amager VKs ligaherrer reetablerede sig i Volleyligaen i sæson 2018/19, og selvom det siden da ikke er blevet til topplaceringer i ligaen, har holdet haft et fortsat fokus på at skabe et stærkt træningsmiljø og udvikle danske talenter.

Også i denne sæson er holdsedlen fra Amager VK fyldt med unge spillere på jagt efter gennembrud i Volleyligaen, og for tredje sæson i streg er det den tidligere professionelle volleyballspiller, Mads Ditlevsen, der som cheftræner skal forme holdet og guide spillerne på rette vej.

– Cheftræner Mads Ditlevsen udtaler: “Vi forventer os et hold, der bliver bedre og bedre gennem sæsonen, og nogle unge spillere der forhåbentligt får deres gennembrud i ligaen. Resultaterne afhænger meget af, om vi er i stand til at præstere stabilt og med den samme høje energi lige meget hvem, vi spiller mod.”

Dem skal du holde øje med:

af cheftræner, Mads Ditlevsen

Ziggy William Koushede, anfører: Ziggy er en af dem på holdet med mest erfaring. Der venter en stor opgave for ham og holdet om at præstere på et højt niveau kontinuerligt gennem sæsonen.

Bjarki Enni: Bjarki har været i klubben mange år og er en af de spillere, som kan bidrage rigtig meget til holdet og klubben med sin attitude og erfaring.

 Truppen:

* tilgange i sæson 21/22

Hæver
#4 Gustav Plesner Cornelius
#7 William Frøbjerg Eskildsen

Kant
#5 Bastian Alexander Juul Larsen

#6 Robert Binau Grundsøe
#9 Ziggy William Koushede
#18 Axel Juul Larsen *
#19 Laurits Heinesen Kirk*

Diagonal
#2 Nicholas Egebak

#12 Tróndur Høgnason Hansen*

Center
#15 Jon Tejs Jensen*

#16 Jan Peter Gerits
#22 Sebastian Hybschmann Dumbuyah*

Libero
#10 Christopher Staal Moronu Alstrup

#14 Bjarki Enni

Afgange fra forrige sæson:
Pau Larsen, 2. holdet

Oliver Holst, 3. holdet
Leo Meyer, Ikast KFUM