Mandagskamp på SPORT LIVE: Dobbeltbrag på Amager

Fra dobbeltbrag i Aarhus i sidste uge, står den atter på dobbeltbrag i Volleyligaen – denne gang på Amager, hvor Amager VKs to ligahold tager imod henholdsvis Team Køge Volleys ligakvinder og Marienlyst-Fortunas ligaherrer. Begge kampe vises på SPORT LIVE fra kl. 19:00 Halvvejs i Volleyligaens grundspil danner begge hold fra Amager VK bundtrop med…

:

Fra dobbeltbrag i Aarhus i sidste uge, står den atter på dobbeltbrag i Volleyligaen – denne gang på Amager, hvor Amager VKs to ligahold tager imod henholdsvis Team Køge Volleys ligakvinder og Marienlyst-Fortunas ligaherrer. Begge kampe vises på SPORT LIVE fra kl. 19:00

Halvvejs i Volleyligaens grundspil danner begge hold fra Amager VK bundtrop med kun en sejr hver i bagagen. Det kan amagerkanerne muligvis lave om på mandag aften, hvor der er lagt op til 2x SPORT LIVE TV-kampe i Sundbyhallen.

Første kamp er i kvindernes Volleyliga mellem Amager VK og Team Køge Volley. Sidst de to hold mødtes for en måneds tid siden, blev det til en sikker 3-0 sejr til Køgeholdet mod et Amager-hold, der ifølge cheftræner Lars Engell den gang slet ikke var klar til opgaven.

– ”Sidst vi mødte Køge, var vi ikke mentalt klar til kampen, hvilket også afspejlede sig i resultatet, hvor vi tabte 25-14 i første sæt. Så denne gang skal vi være mere klar, og vi har justeret lidt rent taktisk, så vi forhåbentlig gør det sværere for Køge at lave point”, fortæller Lars Engell.

– ”Vi har fået en del nye spillere til i denne sæson, og det har taget tid at få spillet sammen. Vi har, siden vi mødte Køge sidst, spillet fire kampe, og for hver kamp vi spiller, kan vi se, at vi rykker os som hold. Så jeg tror på, at vi er et bedre sted nu, og jeg forventer en tæt kamp med troen på, at vi kan slå Køge denne gang,” afslutter han.

Efter kvindernes kamp tager Amager VKs ligaherrer imod topholdet Marienlyst-Fortuna. Herrerne fra Amager VK fik blot for nyligt deres første sejr i hus, hvilket giver større tro på egne evner frem mod opgøret mandag aften.

– ”Det var en kæmpe forløsning for alle på og omkring holdet. Vi har længe gået med fornemmelsen af, at vi kunne spille ret god volleyball, men bare slet ikke stabilt nok. Så med sejren har vi bevist overfor os selv, at vi godt kan præstere godt over hele kampens forløb, og vi er på vej derhen, hvor vi gerne vil,” udtaler cheftræner Mads Ditlevsen

”Men vi må nok indrømme, at Marielynst-Fortuna er et noget stærkere hold, end vi er. Hjemmebanefordelen burde ikke være nok til at udligne den forskel, men vi går selvfølgelig ind til hver eneste kamp med det mindset at skulle spille vores bedste kamp hidtil i sæsonen”, afslutter han.

Følg begge kampe direkte på SPORT LIVE fra kl. 19:00

Volleyball Danmark har i sæson 21/22 indgået et samarbejde med sportskanalen SPORT LIVE, som kommer til at sende udvalgte mandagskampe i Volleyligaen direkte ud til 500.000+ husstande! Læs mere om SPORT LIVE og hvordan du får adgang til kanalen.